NewsWorksSoftwareTextBioContact
background image

Verdensteatret til Bergen

December 1, 2004

V E R D E N S T E A T R E T
www.verdensteatret.com

VISER
KONSERT FOR GRØNLAND

I BERGEN

LØRDAG 4 OG SØNDAG 5 DESEMBER KL. 20.00
STED: TEATERGARASJEN. NØSTEGATEN 54
BILL. BESTILL.: www.billettservice.no
TELEFON BESTILLING: 815 33 133 (Man -fre. 8.000 – 18.000 Lør. 8.000 – 16.00)

Presenteres av
DETOX BERGEN
BIT TEATERGARASJEN
BEK BERGEN SENTER FOR ELEKTRONISK KUNST.

KONSERT FOR GRØNLAND” er en audiovisuell komposisjon der rusten mekanikk møter ny teknologi på vrangsiden av et “videoskyggeteater” på Grønland.
Fokus for “Konsert for Grønland” er en reise Verdensteatret gjorde til Grønland i August 2003.000 Mye av det visuelle og audielle materiale som benyttes i Konsert for Grønland ble samlet under dette oppholdet samt reiser til Island Færøyene Bergen og Beograd i løpet av perioden august til november -03.

Grønland har under denne prosessen brent seg dypt inn i oss. Det til tider ambivalente inntrykket under deler av oppholdet har snudd seg til en dyp fascinasjon. De underbevisste erfaringene og erindringene fra oppholdet bearbeidet av våre drømmer og vå r upå litelige hukommelse har resultert i disse audiovisuelle transformasjonene.

De involverte i “Konsert for Grønland”:
ASLE NILSEN LISBETH J. BODDKON LINDBÄCK PIOTR PAJCHEL PETTER STEEN ALI DJABBARY PER FLINK BASSE CORINNE CAMPOS ØYVIND B. LYSE LARS ØYNO MORTEN PETTERSEN TROND LOSSIUS BERGMUND W. SKASLIEN KENNETH LANGÅ S CHRISTIAN BLOM RUNE MADSEN.

Konsert for Grønland er støttet av Norsk Kulturråd Bergen Kommune Fond for Utøvende Kunstnere og Fond for Lyd og Bilde.